Meat & Bone Steakhouse přináší gastronomický zážitek především milovníkům steaků, mořských plodů a kvalitního vína. V historickém interiéru Pupp Quisisana Depandance se připravují steaky hlavně z plemene Aberdeen angus doplněné o řezy prémiových mas od lokálních producentů nebo světové speciality typu Wagyu. Maso je dostařováno metodou suchého zrání a griluje se na dřevěném uhlí, což je klíčem k zachování jeho šťavnatosti a chuťových vlastností.

Do menu jsou zařazeny i grilované čerstvé ryby a mořské plody včetně ústřic, které jsou pečlivě vybírány od prověřených dodavatelů tak, aby byla zajištěna maximální kvalita a čerstvost surovin.

Vinná karta Meat & Bone Steakhouse nabízí to nejlepší ze Starého světa zastoupeného Francií a Itálií. Nový svět reprezentují vína z Argentiny a Chile. Bar nabízí ojedinělý výběr více než 120 prémiových destilátů.

Šéfkuchařem je Jiří Hulák, profesionál s bohatými zkušenostmi v gastronomii, včetně pracovních angažmá v pražských restauracích Aromi a La Veranda.

Komorní atmosféra s kapacitou 40 míst vytváří prostor pro intimní setkání i společné oslavy. Zároveň umožňuje osobní a pozornou péči o každého hosta.

Rezervace na www.meat-bone.cz.

Více na www.meat-bone.cz